Riitta-Liisalle 30km Suomen Mestaruus

28.03.2021

Visa Ski Team Kemin Riitta-Liisa Roponen voitti naisten 30km Suomen Mestaruuden Ristijärvellä hiihdetyissä SM-hiihdoissa. Kilpailu hiihdettiin vapaalla tyylillä väliaikalähtönä. Riitta-Liisa voitti toiseksi hiihtänyttä Anne Kyllöstä 29,9 sekuntia. Kolmanneksi hiihti Krista Pärmäkoski, joka hävisi kilpailun voittajalle 54,1 sekuntia. Emmi Lämsä sijoittui hienosti kymmenen parhaan joukkoon, ollen kilpailun seitsemäs.

Miesten 50km kilpailussa Visan Santeri Pirneskoski hiihti hyvän sijoituksen, ollen kilpailun 12.

Lauantain 3x5km viestissä Visa Ski Team Kemin naisten ykkös joukkue sijoittui hienosti neljänneksi. Mitallitkaan eivät olleet kaukana, sillä eroa voittajaan ei tullut kuin 23,3 sekuntia ja pronssimitaliin eroa jäi 7,5 sekuntia. Joukkueessa hiihtivät Jonna Vestenius, Riitta-Liisa Roponen ja Emmi Lämsä. Visan kakkos joukkue oli kilpailun 23. ja kolmos joukkue 39. Miesten 4x10km viestissä Visa Ski Team Kemin joukkue Niko Anttola, Eero Aittolampi, Samuli Schroderus, Santeri Pirneskoski sijoittui 11.

Visa Ski Team Kemi palkittiin Ristijärven SM-hiihdoissa Marja-Liisan pokaalilla, joka jaetaan naisten 30km kilpailun parhaalle joukkueelle. Joukkuekilpailuun lasketaan kunkin seuran kolmen parhaan hiihtäjän yhteisaika. Toiseksi joukkuekilpailussa sijoittui Ikaalisten urheilijat joka jäi yhteisajoissa Visan joukkueelle 3,25 minuuttia ja kolmas oli Hämeenlinnan Hiihtoseura häviten Visan naisille 9,18 minuuttia.

Onnittelut kaikille Ristijärven SM-hiihdoissa hyviä hiihtoja hiihtäneille!