Visalla seitsemän mitalin viikonloppu nuorten SM hiidoissa Kuopiossa

25.02.2019

Karihaaran Visan hiihtäjät voittivat 22-24.2.2019 Kuopiossa pidetyissä nuorten SM hiihdoissa yhteensä seitsemän mitalia. Eniten mitaleita rohmusi Josefiina Böök, joka voitti perjantaina N20 sarjan perinteisen sprintin, sekä lauantaina perinteisen 5km. Sunnuntaina vapaalla hiihdetyssä 10km takaa-ajossa Josefiina sijoittui toiseksi.

Toiseksi parhaista mitalisaaliista vastasi Emmi Lämsä ja Jarkko Kukkonen. Emmi hiihti lauantaina N23 sarjan perinteisen 5km väliaikalähtö kisassa kolmanneksi. Sunnuntaina Emmi nousi 10km vapaan taka-ajossa 12,5 sekunnin takamatkalta kisan voittoon tiukassa loppukirikamppailussa. Jarkko hiihti hopeaa perjantaina M17 sarjan perinteisen sprintissä ja sunnuntaina vapaan takaa-ajokisassa.

Muutkin Visan hiihtäjät hiihtivät hienoja sijoituksia. Päällimmäisenä Kerttu Pirneskoski, joka sijoittui alaikäisenä launtain N17 sarjassa perinteisen 5km kisassa hienosti kuudenneksi jääden voittajasta vain 27,2 sekuntia ja mitalisijoista vajaat kuusi sekuntia!

Onnittelut mitalisteille ja kaikille muillekin hienoja hiihtoja hiihtäneille nuorille.