Emmille kaksi mestaruutta Haapajärven nuorten SM hiihdoista

25.03.2019

Karihaaran Visan Emmi Lämsä voitti kaksi nuorten N23 Suomen mestaruutta Haapajärvellä 22-24.3.2019 hiihdetyissä nuorten SM hiihdoissa. Emmi voitti lauantaina väliaikalähdöllä hiihdetyn 10km:n kisan ja sunnuntaina yhteislähdöllä hiihdetyn vapaan 20km:ä.

Perjantain viesteissä N20 viestijoukkue hiihti upeasti hopealle ja jatkoi Visan useamman vuoden kestänyttä mitaliputkea. Joukkueessa hiihtivät Jemina Böök, Ella Anttola ja Josefiina Böök. N18 sarjassa Visan viestijoukkue sijoittui hienosti viidenneksi. N18 Joukkueessa hiihtivät Anni-Maija Laurikainen, Sanni Pulkkinen ja Kerttu Pirneskoski.

Lauantaina mitaleille hiihtivät myös M17 sarjalaiset Jarkko Kukkonen ja Niko Anttola. Jarkko sijoittui Perinteisen 15km:n kisassa toiseksi ja Niko kolmanneksi. Sunnuntaina nuoret miehet hiihtivät vapaan yhteislähtökisassa myös upeat sijoitukset, jääden mitalisijoista vain muutamia sekunteja. Jarkko oli sarjansa neljäs ja Niko viides.

LAPIN KANSA

Onnittelut kaikille mitalisteille ja hienoja hiihtoja hiihtäneille nuorille, sekä taustajoukoille!