Visa Ski Team Kemi:n hiihtäjille useita mitaleita Kontiolahden, Nuorten SM- hiihdoista

17.02.2020

Visa Ski Team Kemi:n nuoret hiihtivät useita mitaleita Kontiolahdella 14-16.2.2020  järjestetyissä Nuorten SM- hiihdoissa.

Perjantain vapaan sprintissä Emmi Lämsä voitti kultaa N23 sarjassa. Voitto jaettiin Haapajärven Kiiloja edustavan Tiia Olkkosen kanssa. Jonna Vestenius ylsi N18 sarjan finaalin, ollen finaalin kuudes. Nuoret miehet hiihtivät sprintissä myös hienosti. Santeri Pirneskoski sijoittui M23 sarjassa yhdeksänneksi ja Niko Anttola M18 sarjassa viidenneksi.

Lauantaina vuorossa olivat vapaan yhteislähtö kilpailut, joissa Emmi Lämsä jatkoi mitaliputkea ollen N23 sarjan kolmas. Ella Anttola (N23/10), Eveliina Toivanen (N20/10) ja Jonna Vestenius (N18/4) hiihtivät omissa sarjoissaan kymppi sakkiin. Niko Anttola voitti kultaa M17 sarjassa ja Jarkko Kukkonen sijoittui kolmanneksi M18 sarjassa.

Sunnuntain viesteissä Visa Ski Team Kemin:n 18 sarjan naiset ja miehet hiihtivät mitaleille. Naisissa Kerttu Pirneskoski, Sanni Pulkkinen ja Jonna Vestenius sijoittuivat kolmanneksi ja miehissä Jarkko Kukkonen, Jussi Rantala ja Niko Anttola hiihtivät hopealle, jääden ainoastaan 3,5 sekuntia kultamitalista.