KLL mestaruuksista hiihdettiin Kalajoella

24.02.2020

Kalajoella hiihdettiin Koululiikuntaliiton (KLL) mestaruuksista 22-23.2.2020. Hankalien lumiolosuhteiden vuoksi molempien kilpailupäivien hiihtotyylinä oli vapaa, vaikka alkuperäisen ohjelman mukaan sunnuntaina piti hiihtää perinteisellä.

Visa Ski Team Kemi:n hiihtäjien parhaista sijoituksista molempina päivinä vastasi N12 sarjan Minea Miettunen, joka sijoittui lauantain kilpailussa seitsemänneksi, jääden 11,8 sekuntia sarjan voittajasta. Sunnuntaina Minea hiihti vielä lähemmäksi kärkeä, ollen sarjansa neljäs 5,9 sekuntia voittajalle hävinneenä. Lauantaina palkittavien joukkoon ylsi myös M13 sarjan Elmeri Helander (8), sekä N15 sarjan Hanna Niskanen (8)

Sunnuntai oli Visa Ski Team Kemi:n hiihtäjille parempi päivä sijoituksellisesti ja useat paransivat sijoitustaan lauantailta. Minean lisäksi palkittavien joukkoon hiihtivät M13 sarjan Elmeri Helander (9), M15 sarjan Johannes Paaso (7), N16 sarjan Sara Niskanen (11) ja N15 sarjan Hanna Niskanen (7).

Podium paikat jäivät tällä kertaa saavuttamatta, mutta kilpailut kasvattivat sopivasti nälkää seuraaviin koitoksiin.

Ensi talvena Koululiikuntaliiton mestaruuksista kilpaillaan Rantasalmella.